Esimene katse: Vilma pizzapõhjapulber, Selver pähklikreem, vähe kogemusi ja liiga suur taldrik.
Tulemus: pähklikreem ei kõlba kuskile, taigen oli liiga vedel, ei püsinud vormis, keerdusid teha oli keeruline.
Kook küpses 40 minutit, tulemus ei olnud päris halb aga pool tähekest on veel nädalaega hiljemgi alles.
Teine katse: Sirli tõi pärmitaigna ja Nutella kreemi. Marge aitas keerdusid keerata. Tulemus oli väga ilus. Kindlasti tuleb pintseldada munaga, siis lööb sai särama.
Ja ka väga maitsev. Kook kadus kümne minutiga :)
Kokkuvõtteks: tee taigen, millest on kõige parem kringlit valmistada. Vali sisuks, mis sulle kõige rohkem meeldib, sokolaadikreem, rosinad, pähklid jms. Stiilipunktid tulevad kringli kujust. Selleks kutsu külla sõbrad, kellel on kunstimeelt. Suured tänud Sirlile, Margele ja Pähklikesele!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar